TÜBİTAK 2209-A Başarısı 3

Üniversitemiz Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Öğretim Üyesi Doç. Dr. Onur Cihan’ın danışmanlığında Elektrik-Elektronik Mühendisliği Lisans öğrencilerimizden
Durmuş Ali Öztürk, Anıl Akdemir ve Can Yılmaz, "Fotoğraftaki Bulanık Alanların Tespit Edilip İyileştirilmesi" (1) başlıklı proje önerisi ile Eymen Kağan Taşpınar ve Yusuf Burak Yetiş, "Yorumlayıcı Metin Özetleme" (2) başlıklı proje önerisi ile Tayyip Osman Aydıner, "Kural bazlı oyunlar için rekabetçi oyun seviyesine sahip bir strateji oluşturan yazılım iskeleti geliştirilmesi" başlıklı proje önerisi ile Yusuf Savaş, "Güneş ışığının lens ve fiber optik kablo kullanılarak toplanılması ve iletilmesi" başlıklı proje önerisi ile TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında destek almaya hak kazandılar. Öğretim Üyemizi ve öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

PROJECT VIDEOS:

2209A_onur_cihan.png (1.34 MB)