IGA Teknoloji ve Servisleri Semineri

Değerli Öğrenciler,

CSE497/CSE498 dersleri kapsamında aşağıdaki seminer  02 Aralık 2016 Cuma günü Saat 14:00 da MB144 nolu salonda verilecektir.

Seminere tüm Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencileri (kaçıncı sınıfta olduğu önemli değil) davetlidir ve katılabilirler.

CSE497/CSE498 dersini alan öğrencilerin katılımı zorunludur.

Seminer, dünyanın en büyük havaalanı İGA projesini en başından itibaren tasarlayan ve gerçekleştiren IT direktörleri tarafından verilecektir.

Seminer Tarihi                  : 02 Aralık 2016

Seminer Konusu               : IGA Teknoloji ve Servisleri

Konuşmacı                        : Ersin İnankulIGA IT Direktörü   -  Emrah BayarçelikIT Altyapısı ve Güvenliği Yöneticisi

Lütfen seminer başlamadan en az 5 dakika önce salondaki yerinizi alınız. Seminer sırasında giriş-çıkış  yapılmaması gerekmektedir. Geç gelenler, hem konuşmacının hem de salondakilerin dikkatini dağıtmaktadır. Lütfen zamanında yerimizi alalım.

İyi çalışmalar ve başarılar...