ERASMUS +KA107 Uluslararası Kredi Hareketliliği Projesi

Bölümümüz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa ONAT'ın bölüm nezdinde müracaat ettiği ERASMUS +KA107 Uluslararası Kredi Hareketliliği Projesi kabul edilmiştir. Bu çerçevede, Üniversitemiz ve İran'da bulunan ortağımız University of Isfahan arasında imzalanmış olan Erasmus+ KA107 Uluslararası Kredi Hareketliliği kapsamında 18-22 Temmuz 2022 tarihleri arasında Doç. Dr. Mehdi Niroomand bölümümüzü ziyaret edecektir. Ziyareti esnasında PV sistemlerin tasarımı ve kontrolü üzerinde 8 saatlik ders verecektir. Detaylar için Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Mustafa ONAT ile irtibata geçebilirsiniz.

Not: Marmara Üniversitesi ve University of Isfahan, 2020-1-TR01-KA107-087815 no'lu sözleşme kapsamında Erasmus+ KA107 Uluslararası Kredi Hareketliliği projesinde ortak kurumlardır. Bu proje; Avrupa Birliği Komisyonu ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından fonlanmakta ve yürütmeye ilişkin hususlar sözleşme kuralları çerçevesinde Türkiye Ulusal Ajansı tarafından takip edilmektedir.