Güç Elektroniği Mühendisliği Semineri

Güç Elektroniği Mühendisi Fırat Deveci'nin "Güç Elektroniği" üzerine verdiği seminer, 100'den fazla katılımcıyla çevrimiçi olarak yapılmıştır. Bu seminerde öğrencilerimiz hem Güç Elektroniğinin sektörde kullanımı ile bilgi aldılar hem de sorularını sorarak konu hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi oldular. güc elektroniği.jpeg (267 KB)

Brunel Üniversitesi Londradan Öğretim Üyelerinin Bölümümüze Ziyareti

Brunel Üniversitesi Londradan, Dr. Ioana Pisica tarafından 15/02/2022 saat 10.30'da bölümümüz toplantı salonunda, bir Tübitak 2551 destekli Newton Katip Çelebi Projesi olan Türk Dağıtım Sistemlerinde Enerji Verimliliğinin İyileştirilmesi Ve Yenilenebilir Enerji Kaynaklarının Artması İçin Dijitalleşmesi üzerine bir seminer verildi. Yine Brunel Üniversitesi Londradan Dr. Ahmed Zobaa tarafından aynı gün saat 11.00'da bölümümüz toplantı salonunda, Brunel Universitesindeki Lisansüstü çalışma fırsatları üzerine bir seminer verildi. Seminer aynı zamanda çevrimiçi olarak da takip edilebilmiştir.

brunel.jpeg (66 KB)

TÜBİTAK BİLGEM'den Bölümümüze Ziyaret

TÜBİTAK BİLGEM'e bağlı Siber Güvenlik Enstitüsü, 19.01.2022 tarihinde bölümümüze bir ziyarette bulundu. Bu ziyarette, Siber Güvenlik alanında yapılabilecek ortak çalışmalar konuşuldu. Bölümümüz ile Enstitü arasında Genel İşbirliği yapılmasına çalışılması yönünde ortak dilekler paylaşıldı ve önümüzdeki süreçte bu işbirliğinin resmiyet kazanması için adımlar atılması kararlaştırıldı.

2.jpeg (137 KB)

Mezun Söyleşileri

Bölümümüz mezunlarının iş ve eğitim hayatlarındaki tecrübelerini aktardıkları etkinlik 8 Ocak Cumartesi 20.00 de çevrimiçi olarak düzenlendi.

epic1.jpeg (109 KB)

Etkili Cv Hazırlama Yöntemleri ve Başarılı Mülakat İçin İpuçları

29 Aralık Çarşamba günü saat 14:00- 15:00 arasında Bölümümüz ve CK Enerji tarafından ortaklaşa planlanan ve çevrimiçi olarak Zoom platformu üzerinden yapılacak olan Etkili Cv Hazırlama Yöntemleri ve Başarılı Mülakat İçin İpuçları etkinliğini düzenlendi.

Etkili Cv Hazırlama Yöntemleri ve Başarılı Mülakat İçin İpuçları.png (616 KB)

Etkinlik Arşivi

Bu sayfa Electrical and Electronics Engineering tarafından en son 24.09.2022 09:52:13 tarihinde güncellenmiştir.